Turisme

Xarxa DTI-CV

Turisme Santa Pola

Inici » Àrees » Turisme

Sol·licitud de Visites Guiades Personalitzades o a mesura

Turisme Santa Pola realitza diferents visites guiades pel municipi per a donar a conéixer el nostre patrimoni històric, natural i cultural. Es tracta de visites guiades personalitzades o a mesura, dirigides a grups d’entre 10 i 52 persones que es dissenyen sobre la base de les característiques i necessitats del grup. Turisme Santa Pola també organitza visites programades, que es publiquen mensualment i es poden reservar a través de l’apartat esdeveniments de la web de turisme.

Qui el pot sol·licitar?

Associacions, centres educatius, grups professionals o de caràcter institucional i ciutadans en general.

Documentació necessària:

És obligatori emplenar les dades del formulari indicat en aquest tràmit.

Passos del procediment:

 1. Registre de la sol·licitud per SEU ELECTRÒNICA a través del següent enllaç: Anar al tràmit
 2. Valoració per part de Turisme Santa Pola
 3. Confirmació de la visita i comunicació d’instruccions
 4. Pagament de la taxa
 5. Acudir al punt de trobada de la visita

Responsable de la tramitació: Turisme Santa Pola

Termini estimat de resolució: 10 dies

1. Les sol·licituds es presentaran com a mínim amb 15 dies d’antelació a la data prevista.

2. Després de comprovar la disponibilitat del guia, Turisme Santa Pola es posarà en contacte amb la persona sol·licitant per a confirmar la reserva de la visita, la data, l’hora i altres instruccions.

3. Nombre de persones màxim del grup: 52

4. Número mínino del grup: 10 persones

5. La puntualitat és molt important i en cas d’alguna circumstància especial o algun canvi significatiu, es prega comunicar-lo abans per a poder oferir el millor servei possible en la nova situació.

6. El grup participant es compromet a seguir les instruccions del guia durant tota la visita i a comportar-se de manera respectuosa amb l’entorn i amb altres visitants. Qualsevol mal causat a la propietat serà responsabilitat del grup i haurà de ser cobert per ells.

7. Turisme Santa Pola es reserva el dret de realitzar fotografies o gravacions durant l’activitat per al seu propi arxiu documental. Si algú no desitja aparéixer en les imatges, especialment algun menor, s’ha de comunicar prèviament per a respectar el seu dret a la privacitat.

8. Turisme Santa Pola es reserva el dret de suspendre visites (guiades o no) previ avís per qualsevol circumstància aliena a la prestació del servei (condicions meteorològiques o altres contingències). En aquest cas tindran dret a la devolució de l’import abonat però no tindran dret al pagament de cap compensació ni procedirà cap indemnització addicional.

9. Turisme Santa Pola es reserva el dret de modificació del recorregut i la visita, entrada a monuments i horaris programats, sempre que siga per motius justificats, aliens a Turisme Santa Pola.

10. Qualsevol modificació en la sol·licitud original per part del grup, incloent-hi canvis en la data, hora o nombre de participants, haurà de ser comunicada amb la deguda antelació i estarà subjecta a disponibilitat i aprovació per part de Turisme Santa Pola.

11. Les associacions sense ànim de lucre així com els centres d’educació reglada podran sol·licitar mitjançant escrit dirigit a la Regidoria de Cultura l’exempció de les tarifes a dalt descrites. Aquesta Regidoria, si ho considera oportú, elevarà a Junta de Govern Local proposta sol·licitant l’exempció, sent la Junta de Govern Local la que haurà de resoldre.

12. La presentació de la sol·licitud no garanteix la reserva, ja que està subjecta a disponibilitat i es confirmarà per mitjans electrònics.

Visites amb guia turístic:

2,00 €/persona (aquest import se sumarà al preu de l’entrada als museus si n’hi haguera)

Accés a Museu de la Mar, Castillo-Fortaleza, Portus Ilicitanus, Museu de la Sal i Llotja:

Entrada gratuïta.

Sol·licitud Material Gràfic i de Màrqueting de Santa Pola

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Santa Pola, d’ara en avant, Turisme Santa Pola, ofereix gratuïtament material gràfic i de màrqueting de Santa Pola, disponible sota sol·licitud, per al seu ús amb finalitats promocionals directament relacionats amb Santa Pola, amb l’objectiu d’atraure turistes i visitants.

Qui el pot sol·licitar?

Entitats i grups professionals o de caràcter institucional, associacions i centres educatius.

Documentació necessària:

És obligatori emplenar les dades del formulari d’aquest tràmit.

Passos del procediment:

 1. Registre de la sol·licitud per SEU ELECTRÒNICA a través del següent enllaç: Anar al tràmit
 2. Valoració per part de Turisme Santa Pola. Es respondrà amb la disponibilitat, acceptació o denegació.
 3. Recollida del material per part del sol·licitant.
 4. Compliment dels termes i condicions d’ús.

Responsable de la tramitació: Turisme Santa Pola

Termini estimat de resolució: 10 dies

Turisme Santa Pola proporciona material gràfic i de màrqueting gratuïtament amb el propòsit de promocionar Santa Pola i atraure turistes i visitants, subjecte als següents termes i condicions:

1. Les sol·licituds es presentaran com a mínim amb 15 dies d’antelació a la data de lliurament.

2. El material proporcionat per Turisme Santa Pola ha de ser utilitzat únicament amb finalitats promocionals relacionats amb l’esdeveniment o l’activitat específica esmentada en la seua sol·licitud, de manera que ressalte positivament la imatge i reputació de Santa Pola i que servisca per a atraure visitants d’altres localitats.

3. Després de comprovar la disponibilitat del material, Turisme Santa Pola es reserva el dret de denegar les sol·licituds per no complir termes i condicions esmentats en aquesta sol·licitud o per falta d’estoc.

4. Turisme Santa Pola valorarà la projecció promocional de l’esdeveniment al qual va destinat el material, l’impacte que puga tindre en el turisme i en la imatge del destí i les quantitats a entregar.

5. Queda estrictament prohibida la venda, transferència o distribució del material promocional a tercers.

6. Es prohibeix expressament qualsevol modificació o alteració del material sense el consentiment previ i per escrit de Turisme Santa Pola.

7. La persona sol·licitant es compromet a retornar el material sobrant a Turisme Santa Pola.

8. En acceptar aquesta autorització, la persona sol·licitant es compromet a complir amb els termes i condicions esmentats anteriorment, i assumeix tota la responsabilitat per qualsevol ús indegut o no autoritzat del material.

1. El lliurament de reclams es limita a esdeveniments que atrauen a persones de fora del municipi. Aquesta idea es basa en la premissa que els esdeveniments que atrauen a visitants d’altres ciutats o països són més propensos a generar beneficis econòmics i culturals per a la ciutat, mentre que els esdeveniments locals no tenen el mateix impacte en la promoció del turisme.

2. El lliurament es limita a un únic reclam per esdeveniment (i bossa si se sol·licita), amb un màxim de 150 reclams, excepte per a esdeveniments de gran repercussió turística.

3. En el cas de clubs o entitats que organitzen múltiples esdeveniments anuals, Turisme Santa Pola avaluarà la magnitud, participació i perfil dels assistents, especialment si es tracta de participants recurrents, amb la finalitat de determinar la conveniència de proporcionar reclams per a tots els esdeveniments, per a varis o per a un específic.

Sol·licitud Material Audiovisual de Santa Pola

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Santa Pola, d’ara en avant, Turisme Santa Pola, ofereix material audiovisual, disponible sota sol·licitud, per al seu ús amb finalitats promocionals directament relacionats amb Santa Pola, amb l’objectiu d’atraure turistes i visitants.

Qui el pot sol·licitar?

Entitats, grups professionals o de caràcter institucional, clubs, associacions, centres educatius…

Documentació necessària:

És obligatori emplenar les dades del formulari indicat en aquest tràmit.

Passos del procediment:

 1. Registre de la sol·licitud per SEU ELECTRÒNICA a través del següent enllaç: Anar al tràmit
 2. Valoració per part de Turisme Santa Pola.
 3. Confirmació de la disponibilitat o no del material sol·licitat.
 4. Acceptació i signatura dels termes i condicions d’ús.
 5. Enviament del material.
 6. Compliment termes i condicions d’ús.

Responsable de la tramitació: Turisme Santa Pola

Termini estimat de resolució: 10 dies

Turisme Santa Pola, com a legítim/a propietari/a de les imatges o vídeos l’ús dels quals se cedeix, atorga el permís per a utilitzar aquest material gratuïtament amb el propòsit de promoure Santa Pola i atraure turistes i visitants, subjecte als següents termes i condicions:

1. Les sol·licituds es presentaran com a mínim amb 15 dies d’antelació a la data de lliurament.

2. Turisme Santa Pola es reserva el dret de denegar les sol·licituds per no complir amb els termes i condicions esmentats en aquesta solicicitud, per no disposar del material sol·licitat o per ser de recent adquisició i el seu ús encara no es troba disponible.

3. Les imatges o vídeos proporcionats només podran utilitzar-se amb finalitats promocionals i de màrqueting directament relacionats amb Santa Pola.

4. El material haurà d’utilitzar-se de manera que realce la imatge positiva i la reputació de Santa Pola, sense distorsionar la imatge del destí.

5. No es permet la modificació de l’obra original ni la generació d’obres derivades sense el consentiment previ i per escrit de Turisme Santa Pola.

6. Els drets de reproducció de les imatges són exclusivament per a l’ús indicat en la sol·licitud, i queda expressament prohibida la venda, transferència o distribució de les imatges o vídeos a tercers.

7. És imprescindible incloure el crèdit corresponent a Turisme Santa Pola cada vegada que s’utilitze el material o utilitzar la línia de reconeixement que s’haja proporcionat per a cada ús del material. Normes generals d’aplicació:

 • En els crèdits d’una publicació o en el seu corresponent peu de foto haurà de figurar la procedència: Ajuntament de Santa Pola o bé www.turismosantapola.es, i en el cas de la seua utilització en pàgines web, s’ha d’incloure un enllaç a la web turística de Santa Pola www.turismosantapola.es
 • En el cas d’utilització en alguna xarxa social s’haurà d’esmentar la xarxa social corresponent de Santa Pola Turisme (els enllaços es poden consultar en www.turismosantapola.es

https://www.facebook.com/turismosantapola/

https://twitter.com/santapolaturism

https://www.instagram.com/santapolaturismo/

https://www.tiktok.com/@santapolaturismo

8. En acceptar aquesta autorització, la persona sol·licitant es compromet a complir amb els termes i condicions esmentats anteriorment, i assumeix tota la responsabilitat per qualsevol ús indegut o no autoritzat del material.

Altres tràmits En línia Turisme

Per a realitzar els tràmits en línia és necessari disposar de certificat electrònic.

Film Office:

Informació.

Sol·licitud d’autorització / permís de rodatge

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies