Santa Pola posa en valor la gamba roja de la seua badia en Fitur

El xef Tiel Baile ha cuinat en la zona showcooking de Costa Blanca una exquisida fideuà amb caldo de Peix de Santa Pola i gamba roja de la nostra badia.  Com a entrant ha elaborat també un saborós tàrtar de quisquilla amb el producte de l’empresa local Marufina. 

La gastronomia de la vila marinera mai passa desapercebuda en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, i en esta ocasió s’ha posat en valor un dels nostres productes més exquisits i, últimament, de més actualitat per les restriccions europees a la seua pesca: la gamba roja.

Tiel Baile, xef del restaurant Paco Baile, ha sigut l’encarregat de cuinar en el showcooking de l’estand de la Comunitat Valenciana en el pavelló 7 d’IFEMA una deliciosa fideuà marinera amb gamba roja de Santa Pola, elaborada amb el famós caldo de calder Peix de Santa Pola i amb la sal marina natural de les salines Bras del Port.

L’alcaldessa Loreto Serrano i el regidor de Turisme, Borja Merino, han sigut presents en l’esdeveniment en representació oficial del nostre municipi. No cal dir que la degustació ha sigut tot un èxit i els assistents al showcooking no han deixat ni les sobres.

L’empresa local Marufina també ha sigut protagonista en Fitur en elaborar el xef una versió personal del seu exquisit tàrtar de quisquilla.

Comparteix:

22 gener, 2025

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies