Els productes de l’empresa local La Marufina van destacar en la prestigiosa fira gastronòmica que reunix els millors xefs d’Espanya. El xef Emilio Guillén va realitzar una demostració amb el deliciós carpaccio de mariscos.
Els nostres productes de la mar van ser protagonistes en la 23a edició de la prestigiosa fira gastronòmica Madrid Fusión Aliments d’Espanya, que es va clausurar ahir amb la participació més important de la seua història, 1.874 congressistes, 26.104 visitants i 232 empreses expositores.
El xef Emilio Guillén, del restaurant Pòsit Pesquer de Santa Pola, va realitzar una demostració utilitzant els saborosos carpaccios de marisc de l’empresa local La Marufina, que ha elaborat una interessant carta de productes la base dels quals són els millors mariscos del Mediterrani capturats pels seus propis vaixells.
L’equip de Marufina va poder donar a conéixer els seus innovadors i excel·lents productes, elaborats a Santa Pola, a xefs de prestigi com Martín Berasategui , María José San Román del Restaurant Monastrell o el santapoler Diego René López Andújar de Beluga Màlaga, entre altres, a més de periodistes especialitzats i influencers gastronòmics.