El pròxim 16 d’octubre se celebra en el Baluard del Duc esta jornada que mostrarà a emprenedors els nous escenaris d’oportunitat i exemples d’iniciatives empresarials per a potenciar el creixement i el desenrotllament del territori.
L’Ajuntament de Santa Pola i el CEEI Elx organitzen la jornada “Tendències, reptes i iniciatives a Santa Pola: Gastronomia i activitats Nàutiques”, que se celebrarà en el Baluard del Duc del Castell Fortalesa el pròxim 16 d’octubre de 10.00 a 12.15 hores.
En esta nova trobada de Sommos Connecta es mostraran alguns escenaris d’oportunitat i exemples d’iniciatives empresarials per a potenciar el creixement i el desenrotllament del territori.
La jornada és gratuïta i està dirigida a emprenedors, empreses i interessats en el desenrotllament socioeconòmic de la zona en els àmbits gastronòmic i nàutic. La inscripció es pot realitzar en este enllaç.
El programa Sommos Connecta reunix un conjunt d’activitats de foment de la innovació col·laborativa entre empreses, utilitzant el potencial de les sinergies que s’obtenen quan se superen els interessos i capacitats individuals i es compartixen coneixements i inquietuds sobre els mercats en els quals operen.
Programa
10.00 – 10.20 | Recepció i Café Networking.
Aprofita este primer moment per a fer networking entre assistents i ponents.
10.20 – 10.30 | Bienvenida i obertura institucional.
José Javier García, president del CEEI Elx.
Joaquín Lozano, regidor d’emprenedoria de l’Ajuntament de Santa Pola.
10.30 – 10.50 | Innovació en Entorns Multisectorials: una visió des de les tendències.
Impartida per: Joaquín Alcázar, director del CEEI Elx.
Segons els experts, la identificació d’oportunitats de negoci futures escapa del clàssic concepte sectorial: “Les tendències deixen arrere els sectors estancs perquè el futur tendix als entorns multisectorials”. Una lectura transversal de l’entorn, mitjançant l’anàlisi de les tendències, permet una visió holística des de l’oportunitat, més enllà de la visió particular o puntual del sector, permetent l’accés a propostes d’innovació superiors.
10.50 – 11.50 | Macrotendències en el sector de la gastronomia i activitats nàutiques i la seua aplicació pràctica.
Impartida per: Jaime Gross, expert en Metodologia i formació en innovació empresarial.
A través de l’anàlisi de casos reals i exemples innovadors, s’explorarà com estes tendències globals poden integrar-se de manera efectiva en projectes locals, impulsant la competitivitat, la diferenciació i el valor afegit en destinacions turístiques vinculades a la mar i la gastronomia.
11.50 –12.15 | Q&A i conclusions.