Més d’un centenar de moters van gaudir de Santa Pola en la clàssica Flamencs 2024

A l’esdeveniment organitzat pel Moto Club Santa Pola es van unir moters de diferents punts d’Espanya i Bèlgica. La prova va ser puntuable per a la Copa d’Espanya de Mototurisme Touring Challenge i el Campionat Internacional de Turisme Belga.

El passat cap de setmana del 8 i 9 de juny va tindre lloc en el Passeig Adolfo Suárez de Santa Pola la 5a prova del calendari de 2024 de la Copa d’Espanya de Mototurisme Touring Challenge, organitzada pel Moto Club Santa Pola sota la clàssica denominació de Flamencs 2024.

Mig centenar de pilots federats provinents de zones diverses de la península es van donar cita a Santa Pola per a puntuar en el Campionat de Mototurisme de les federacions nacional i madrilenya. A ells se’ls van unir  un grup de pilots federats belgues, que van fer el propi per al seu Campionat internacional de turisme belga, a més d’inscrits no federats que van realitzar la prova de ruta de navegació i regularitat.

La jornada del dissabte va ser molt activa encara que menys concorregut va ser el diumenge, Dia Nacional de la Moto, ja que per les distàncies de retorn, els avisos meteorològics i la jornada electoral va quedar una miqueta deslluïda la participació.

En total es van inscriure 125 moters que, juntament amb els curiosos i vianants, van gaudir dels concerts de Blacknight i Noname que van amenitzar el tardeig del dissabte i diumenge.

Classificacions

En l’apartat esportiu, cal destacar la prova de regularitat en carretera en la qual participaven els  pilots de la Federació Valenciana, realitzada en la N325, en els voltants de l’anomenada Gola de Crevillent, que va tindre la següent classificació:

1r Jesús Llop Muñoz.

2n Jaime Manuel Chiarri Rodrigo.

3r Salvador Caballero Lorenzo.

En la Copa d’Espanya de Mototurisme, els trofeus es van distribuir de la manera següent:

Pilot més llunyà: Luis Lazcano Ureña, Cerceda (La Corunya), 1025 km.

Pilot Femenina més llunyana: Joana Ferragud Chacón, Meliana (València), 195 km.

Passatger més llunyà: María Adoración Puebla González, Santander, 840 km.

Club amb més inscrits: Zona Roja de València.