Santa Pola es presenta en FITUR com una destinació turística “addictiva”

El regidor de Turisme Borja Merino ha avançat este matí l’agenda de presentacions i activitats de promoció turística que Santa Pola desenvoluparà en FITUR, i que inclou un viatge immersiu a 360é pel municipi, el pla director del Cap de Santa Pola, un vídeo de turisme familiar, degustació gastronòmica amb Peix de Santa Pola i també protagonisme per a “La Llei de la Mar”.

L’Ajuntament de Santa Pola serà present en la 44a edició de FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid que se celebra del 24 al 28 de gener, i ho farà integrat en l’estand de la Costa Blanca situat en el pavelló 7 d’IFEMA.

Borja Merino, regidor de Turisme, ha intervingut este matí davant els mitjans de comunicació per a anunciar les presentacions i activitats que Santa Pola oferirà durant estos pròxims dies “en clau de promoció, sostenibilitat, innovació i col·laboració públic-privada, i en la qual proposem el repte de visitar Santa Pola com un destí addictiu que t’enganxa i et fa repetir.

Al llarg dels dos dies més intensos d’esta fira que aglutina una gran part de l’oferta turística internacional, el dimecres 24 i el dijous 25 de gener Santa Pola, representada per l’alcaldessa Loreto Serrano i jo mateix, presentarà diverses activitats de caràcter promocional, mediambiental i gastronòmic”.

Santa Pola, un viatge immersiu a 360º

El dimecres a les 12.00, en el videowall de Costa Blanca, s’estrenarà un vídeo realitzat amb tecnologia 360º per a promocionar la nostra oferta turística: “És un tour virtual per tot el litoral santapoler amb tecnologia immersiva que permet acostar-se a la nostra vila marinera a través de la pantalla. La producció realitzada amb dron recull imatges a vista d’ocell i en 360é des del Mirador del Faro, recorrent totes les platges i l’illa de Tabarca, fins al Parc Natural de les Salinas de Santa Pola, finalitzant amb l’emblemàtic capvespre a la Torre del Tamarit”.

Pla director de la façana litoral del Cap de Santa Pola

“A continuació mostrarem l’estudi realitzat per la Universitat d’Alacant l’objectiu de la qual és millorar l’ús i gaudi d’un entorn natural únic i amb gran valor ecològic, un exemplar únic a Europa d’escull coralí fòssil”. Borja Merino va afegir que “es planeja crear nous itineraris per als vianants i ciclistes totalment accessibles amb espectaculars vistes a les badies de Santa Pola i Alacant”.

Turisme familiar i espot oficial

Al voltant de les 14.00 hores s’estrenarà en el videowall de Costa Blanca el vídeo reportatge realitzat amb el portal Tusdestinos.net que fa un recorregut pel més representatiu de Santa Pola com a destí de turisme familiar.

“Finalment donarem a conéixer l’espot promocional realitzat per a la campanya en línia prevista de Turisme per a enguany, que compta amb imatges dels principals recursos de Santa Pola”.

Peix de Santa Pola

El dijous serà el dia dedicat a la gastronomia i nostre Peix de Santa Pola. A les 11.00 en zona de tastos de Costa Blanca l’empresa local Marufina oferirà un maridatge del seu carpaccio de quisquilla de Santa Pola amb vins dels Cellers Riko.

Una hora després, en la zona de showcooking de Costa Blanca, el Restaurant Paco Baile i el seu cuiner Tiel Ball prepararan, amb la col·laboració de Peix de Santa Pola, una degustació d’arròs de sépia i verdures amb caldo de calder Peix de Santa Pola.

“La gastronomia és un pilar fonamental en la nostra destinació turística i no pot faltar a la gran cita del turisme a Madrid una marca tan reconeguda i prestigiosa com Peix de Santa Pola”.

Al mateix temps, i seguint amb l’objectiu de fomentar la col·laboració públic-privada, Santa Pola aposta per la participació conjunta en la fira amb Peixos Marufina que oferirà una degustació del seu carpaccio de quisquilla.

Una Santa Pola de cinema

Finalment,el nostre municipi també estarà representat el dissabte a les 11.00 durant la presentació matiné de Costa Blanca Film Commission, que inclourà la presentació de la minisèrie “La Llei de la Mar”, protagonitzada per Luis Tosar i Blanca Portillo, que relata en tres capítols l’odissea del pesquer de Santa Pola “Francisco i Catalina” quan en 2006 va rescatar a un grup d’immigrants en una pastera a la deriva.

La sèrie està coproduïda per À Punt i RTVE i va ser gravada en bona part a Santa Pola, amb la col·laboració de Santa Pola Film Office. La seua emissió en À Punt va suposar per a la cadena autonòmica el seu rècord absolut d’audiència i la projecció en La 1 ahir diumenge va ser líder d’audiència en prime time.

Comparteix:

22 gener, 2024

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies