El restaurant Paco Baile va cuinar el seu arròs amb sépia i verdures amb caldo de Peix de Santa Pola en el showcooking de la Costa Blanca en Fitur, en un dia en què també va destacar el deliciós carpaccio de quisquilla de Santa Pola de l’empresa local Marufina.
La gastronomia de la mar és un pilar fonamental per a Santa Pola com a destinació turística i, com cada any, no podia faltar a la gran cita del turisme a Madrid. El Restaurant Paco Baile, amb la col·laboració del Caldo de Calder Peix de Santa Pola, ha protagonitzat hui un showcooking en l’estand de la Costa Blanca amb degustació del seu arròs de sépia i verdures amb Peix de Santa Pola.
Ha sigut Tiel Baile l’encarregat de cuinar esta varietat dels nostres famosos arrossos amb fons mariner que, com no podia ser d’una altra manera, ha sigut molt ben valorat pels qui han tingut la sort de degustar-ho.
Baile ha estat acompanyat de la representació municipal encapçalada pel vicealcalde José Pedro Martínez, el regidor de Turisme Borja Merino i el de Comerç, Joaquín Lozano, que ha volgut ser present en este esdeveniment per a fer costat als restauradors locals.
El deliciós carpaccio de quisquilla
Un altre dels protagonistes gastronòmics de hui ha sigut una nova menja que està fent-se un buit en el mercat gurmet: el carpaccio de quisquilla de Santa Pola.
Elaborat per l’empresa local Marufina, posa en valor més encara si cap un producte tan lligat a Santa Pola com la quisquilla, en esta ocasió presentada en forma de deliciós carpaccio.
En el mateix showcooking els assistents han tingut l’ocasió de provar-ho encara que no han sigut els únics, ja que prèviament va tindre lloc un maridatge del carpaccio de quisquilla de Santa Pola amb el vi moscatell Renaix La Passió de Riko, un celler familiar fundat a Xaló en 1947 i que elabora vins i mistela.